Malatya Belediyesi bitişiğinde bulunan sanat sokağında MHP Malatya Türk Eğitim-Sen Başkanı Çetin Türkyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, MYK Üyesi Şükrü Doğan ve Çelikhan ilçe Başkanı Mehmet Çitil’i karşılayarak özel bir restoranta misafir edildi.

"KARDEŞLİK PEKİŞTİRİLDİ"

MHP Malatya Türk Eğitim-Sen yönetim kurulu üyeleri ve MHP Adıyaman yönetimi ile beraber özel bir restoranta bir araya gelerek yapılan toplantıda Adıyaman ve Malatya arasındaki sorunları konuşularak verilen mesajda bir dostluk kardeşliği içinde pekiştirildi.

Malatya Türk Eğitim-Sen Yönetimi ve Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün beraberindeki heyet ile sanat sokağında bulunan Malatya’ın en önemli turizm yerlerinin maket görüntülerini inceleyerek hatıra fotoğrafı çektiler.

Daha sonra MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, MYK Üyesi Şükrü Doğan ve Çelikhan İlçe Başkanı Mehmet Çitil, Malatya Türk Eğitim-Sen Başkanı Çetin Türkyılmaz ve yönetim kurulu ekibi ile beraber MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar’ı parti binasında ziyaret etti.

"KARDEŞLİK VE GÖNÜL KÖPRÜSÜNÜN TEMELİ ATILDI"

Burada bir açıklama yapan İl Başkan Özgün, “Geçen günlere de MHP Malatya parti binasında yapılan seçim kongresinde farklı bir oyla seçimi kazanan İl Başkanı Bülent Avşar’a ziyaret ederek başarılar diledik. Bu ziyaretten dolayı yapılan misafirperverlikten dolayı Başkan Avşar’ı ve Türk Eğitim-Sen Başkanı Çetin Türkyılmaz ve ekibine teşekkür ediyoruz. Komşu ilimiz olan Malatya ve Adıyaman arasındaki kardeşlik ve gönül köprüsü temelini atarak hayırlı olsun temennisinde bulunduk” dedi.

MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün Malatya’dan ayrılarak Adıyaman’a gitti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha