Türk Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı N. İrfan Tokur ve Yönetimi, 4/c’ lilere ödenen ek ödemede yaşanan sorunları ve Kamu Hastaneleri çalışanlarına ödenen ek ödemelerin düşüşü ile ilgili olarak Kamu Hastaneleri Birliği Adıyaman İl Genel Sekreteri Sayın Erdoğan Öz ve Mali Hizmetler Başkanı Sayın İbrahim Halil Kaya ile görüştü.

Yaşanan sorunları ve sıkıntıları anlatan Tokur sorun ve sıkıntıların çözümü hakkında görüşlerini de ilgili yetkililere ilettiler.

Konu hakkında haber sitemize bilgi veren Adıyaman Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı N:İrfan Tokur;

Türk Sağlık Sen olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yaptık yapmaya da devam ediyoruz. İlk toplu sözleşme imzalandığında 4 / C li statüde çalışan arkadaşlara izah ettik bu düşecek durumu anlattık inanan olmadı fakat bu gün gerçekleşti. Bu duruma düşmede tek sebep yetkili sendikanın attığı toplu sözleşmedeki imzadır. Sayfalarında kazanım diye gösterdikleri sizlerin kaybınızdır. Yapılacak bir şey varsa bunu yapacak olanda bizleriz.

Sendikamıza üye olsun ya da olmasın tüm çalışanların sorunlarını ayrım yapmadan çözmek için uğraşıyoruz ve uğraşacağız” dedi.

Editör: Adıyaman Haber