Sağlık Sen Genel başkanı Metin MEMİŞ Adıyaman`a geliyor. Cumartesi günü, Sağlık Sen Adıayman Şube Başkanlığının hazırladığı Sağlıkta Bedel ödeyenler Film Galası ve Ödül Töreni Programına katılmak üzere Cumartesi günü Adıyaman`a geliyor. Program 26 Ekim 2013 Cumartesi günü saat:14.00`da Adıyaman Belediyesi Konferans salonunda düzenlenecektir.
 
Programa Sağlık çalışanlarımızın yanısıra tüm Adıyaman halkı davetlidir.
 
Tüm halkımızı Sağlık Çalışanlarımızın yaşadığı sıkıntılarını görmeye ve paylaşmaya bekliyoruz. Selamlar. Abdulkadir BOZAN. Sağlık Sen Adıyaman Şube Başkanı Program akışı şöyledir.
 
 

 

ADIYAMAN ŞUBESİ
               
                      Sağlık Sen Adıyaman Şubesi olarak düzenlediğimiz   “Sağlıkta Bedel Ödeyenler” Film Galası ve Ödül Töreni programımıza katılmanız bizleri onurlandıracaktır.
                                                                                                   Abdulkadir BOZAN
                                                                                          Sağlık Sen Adıyaman Şube Başkanı
 
 
Yer : Adıyaman Belediyesi Konferans Salonu
Tarih: 26 Ekim 2013 Saat:14.00
Program: Film Galası Gösterimi
Şube Başkanının Açılış Konuşması
Sağlık Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ’in konuşması
Adıyaman Valisi Mahmut DEMİRTAŞ’ın konuşması (katılırlarsa)
Sağlıkta Bedel Ödeyenlere Plaket Takdimi
Kapanış
 Adıyaman’da Sağlıkta Bedel Ödeyenler
1-     Necip CEBECİ: 2000-2001 yıllarında, o zor zamanlarda Sağlıkta ilk ateşi yakıp Adıyaman şubemizi teşkilatlandıran, Sağlıkta ilk olarak Memur Sen bayrağını diken, sendikacılığı başlatan kişi olarak bedel ödeyen kurucu başkanımız.
2-     Mehmet GÜRSOY : 2001-2005 yıllarında çok zor şartlarda tüm tehditlere rağmen bedel ödemeyi göze alarak Sağlık Sen bayrağını devralarak temsilcilikten şubeliğe taşıyan 2. sıradaki başkanımız.
3-     Fatma YASAN : Adıyaman Besni ilçemizde gece gündüz demeden insanların hayatını kurtarmaya çalışırken bir hasta yakını tarafından, darp edilerek bedel ödeyen bir bayan Acil Tıp Teknisyeni.
4-     Dr.Ekrem EPÇEREV : Gölbaşı Devlet Hastanesi Acil servisinde yine bir insanın hayatını kurtarmak için mücadele ederken fiili şiddete maruz kalarak bedel ödemeye alışan sağlık çalışanlarımızdan bir doktor.
5-     Cihat TURAN : Adıyaman Kahta Göçeri Devlet Hastanesi acilinde çalışırken yine görev başında iken bir kazaya müdahale etmeye giderken yolda kaza geçirip bedel ödeyen bir Acil Tıp Teknisyeni arkadaşımız.
6-    Mustafa GENÇ . HEMŞİR: Adıyaman 82. Yıl Devlet Hastanesi Acil Servisinde bir hastaya müdahale edip hayatını kurtarmaya çalışırken hasta yakını tarafından şiddete uğrayarak bedel ödeyen bir sağlık çalışanı.
Editör: Adıyaman Haber