Eğitimciler Birliği Sendikası Adıyaman Şubesi merkez ilçe iş yeri temsilciler toplantısı gerçekleştirdi.

Besni ve Çelikhan ilçe başkanlarının da bulunduğu toplantının açış konuşmasını yapan Şube Başkanı Gaffari İzci, toplantıya katılanlara teşekkür ederek sözlerine başladı ve şöyle devam etti:
“İstişare ve değerlendirme amaçlı gerçekleştirdiğimiz toplantıya göstermiş olduğunuz ilgi sendikamızın bugün bulunduğu yerin ve aldığı yetkinin hiçte boşuna olmadığını göstermiştir. Tamamen gönüllülük esasına göre yapılan bu çalışmalarda gösterdiğiniz performanstan dolayı tekrar teşekkür ediyorum.
Bildiğiniz gibi geçen yıl ek ödemeler konusunda gösterdiğimiz tepkiden dolayı öğretmenler gününü kutlamamıştık. Kararlı tavrımız ve mücadelemiz sonunda ek ödeme konusunda verdiğimiz sözü tuttuk ve istediğimizi elde ettik. Dolayısıyla bunun verdiği duyguyla tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.
Burada şunun altını çizmek istiyorum. Her yıl öğretmenler gününde yöneticilerimizin günü kurtaran sloganik söylemleri bırakmalarını istiyoruz. Bunun yerine öğretmenlere hak ettiği değeri vererek karşılaştıkları sorunlara köklü çözümler bulmalarını istiyoruz.
Adıyaman yereli hakkında bugün tek bir şey söyleyeceğim. Yöneticilerin eğitim çalışanlarına verdiği değer Adıyaman Öğretmenevi kadardır. Bu yüzden gerçekten değer verdiklerini göstermek istiyorlarsa Adıyaman’a acilen camiaya yaraşır bir öğretmenevi kazandırırlar.
Bu toplantımız vesilesi ile siz değerli iş yeri temsilcilerimize tekrar teşekkür etmek istiyorum. Çünkü iş yerlerinde sendikamızın gerçek temsilcileri sizler olduğunuz gibi kurumunuz ve oradaki üyelerimizle köprü durumundasınız. Bu anlamda sizlere düşen ve büyük sorumluluk gerektiren görevi başarı ile ifa ettiğiniz için teşekkür ediyorum.”
Toplantı sonunda geçen yılki üye kampanyasında en çok üye yapan Murat Alan, Yusuf Yıldız ve Mehmet Demir’e ödülleri verildi.
Editör: Adıyaman Haber