Öz Sağlık-İş Sendikası İl Başkanlığı görevine kısa bir süre atanan Osman İzci, gösterdiği performansla sendika üyelerinin takdirini topluyor. Göreve gelir gelmez kurumları gezerek üyelerle bir araya gelen Başkan İzci, tanışma ve kaynaşma toplantıları düzenledi. Akabinde üyeler lehine çeşitli protokoller düzenledi. Bu kapsamda önceki gün başta kurumsal firmalar olmak üzere, farklı katagorideki esnaflarla ciddi anlamda indirim protokolleri imzaladı. En son Adıyaman Öz sağlık-iş sendikası ile Olimpiyat Spor Merkezi şubeleri ve Severler Spor Kompleksi arasında indirim protokolüne imza attı.
Sendika üyeleri adına daha çok çalışacaklarını belirten Öz Sağlık-İş Sendikası Adıyaman İl Başkanı Osman İzci, şu açıklamalarda bulundu:
“Sendika üyelerimiz adına yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımızla birlikte başta kurumsal firmalar olmak üzere, farklı katagorideki esnaflarımızla ciddi anlamda indirim protokolleri düzenledik. Keza Adıyaman Öz Sağlık-İş Sendikası ile Olimpiyat Spor Merkezi şubeleri ve Severler Spor Kompleksi arasında indirim protokolleri imzaladık. Üye arkadaşlarımız adına ciddi anlamda indirimler yapan işletmelerimize teşekkür ediyoruz. Üye arkadaşlarımız bu indirimden indirim kartlarımız gelene kadar E-Devlet’ten çıkartacakları üyelik belgesi ile faydalanabileceklerdir.”

Editör: Adıyaman Haber