Eğitim-Bir-Sen Adıyaman Şubesi olarak Merkez İlçe İşyeri Temsilciler Toplantımızın ikincisini gerçekleştirdik. İstişare amaçlı yapılan toplantı Grand İskender Oteli’nin toplantı salonunda yapıldı.
Mutabakat tarihinin yaklaşması ile birlikte yoğunluk kazanan üyelik çalışmaları konusunda yapılan bilgilendirmenin yanı sıra sendikal çalışmalar konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu.
İşyeri temsilcilerimizin, işyerlerinde karşılaştıkları sorunlar ve bunlara karşı alınması gereken tedbirler konusunda tespit ve düşüncelerini ifade ettiler.
Yapılan sunumla birlikte bir konuşma yapan Şube Başkanı Gaffari İzci, işyeri temsilcilerimizin toplantıya gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederek sözlerine başladı. Üyelik çalışmalarında yoğun çaba sarf eden işyeri temsilcilerine ve diğer üyelere de teşekkür eden İzci, bu gayretlerin semeresini mutabakat tarihinde alacaklarına inandığını ve bunun coşkusunu o zaman hep birlikte yaşayacaklarını söyledi.
Yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler veren İzci, periyodik olarak gerçekleştirilen ve sonuncusunun geçtiğimiz hafta Kâhta ilçemizde yapıldığı il divan toplantıları hakkında bilgiler vererek buradaki tespitleri de işyeri temsilcileri ile paylaştı.
Ülke gündemi ile ilgili konulara da değinen İzci, bu konularda genel merkezimizin tavır ve düşüncelerini salondakilere aktararak onlardan gelen soruları cevaplandırdı.
Toplantı iyi dilek temennileri ve gösterilen gayretlerin yeni bir yetki ile taçlandırılması temennisi ile sona erdi.
Editör: Adıyaman Haber