Allah Kuran’da Müslümanlardan adil olmalarını istiyor.

Devleti yönetenlerden:

Müslümanlar arasında ayırım yapmamalarını,

Eşit ve adıl davranmalarını,

Kul hakkı yememelerini,

Huzuruna kul hakkı yemiş olarak gelmemelerini istiyor.

Peygamber efendimiz devleti Kuran’da emredilenlere uygun yönetmiştir. Yanlış yapmamak ve halkı mağdur etmemek için kararlarını, ulema ile istişare ederek almıştır.

AKP Genel Başkanı Erdoğan ve AKP’liler, “AKP Müslüman partisidir” diyorlar. Fakat AKP Genel başkanı Erdoğan devleti, istişare etmeden tek başı aldığı kararlarla yönetiyor. Devlete memur alımı için yapılan KPS sınavında, eşit ve adil davranılmıyor. Sınav sorularının cevapları önceden tarikat mensuplarına, Erdoğan’ın, bakanların, milletvekillerinin, AKP’nin önde gelen yöneticilerinin yakınlarına veriliyor. Bu kişiler sınavda yüksek puan alıyorlar. Devlete memur ve işçi olarak giriyorlar. Sınava girenler arasında ayırım yapılıyor. Kul hakkı yeniyor.

Devlete memur ve işçi alımı için yapılan sözlü sınavlarda, eşit ve adil davranılmıyor. sınava girenlerden bilgi, beceri, yetenek, alan uzmanlığı aranmıyor. Erdoğan’a yakın ve bağlı olanlar işe alınıyor. Müslümanlar arasında ayırım yapılıyor. Kul hakkı yeniliyor.

KPS sınavlarında ve sözlü sınavlarda Müslümanlar arasında ayırım yapılarak, kul hakkı yenilerek işe alınanlar yargıç, polis, subay ve MİT elamanı yapılanların, hazırladıkları sahte delillerle, Erdoğan’dan farklı düşünen yüzlerce insanın işine son verilir. Aşları işleri ellerinden alınır. Kendileri, aileleri mağdur edilirler. Bu kişilerin büyük kısmı sahte delillerle tutuklanırlar. Haksız bir şekilde yıllarca içerde yatarlar. Sonra yapılan suçlamaları sahte olduğu ortaya çıkıyor. Bu kişiler serbest bırakılırlar. Bu kişilerin hakları yenilir.

Vatandaşın verdiği vergiler yapılan devlet yatırımları, işi yapacak olanlara eşit ve adıl davranılarak açık ihale ile verilmez. Erdoğan’a, Bakanlara ve AKP milletvekillerine yakın olan kişilere verilir. Müslümanlar arasında ayırım yapılıyor, eşit ve adıl davranılmaz. Haksızlık yapılır, kul hakkı yenilir.

Cami, Müslümanların en kutsal mekanıdır. Müslümanların secdeye vardıkları, Allah’la bütünleştikleri kutsal mekanlardır. AKP iktidarında kutsal mekân camiler, siyasi propaganda merkezi haline getirildi. AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan her Cuma günü namaz çıkışında, caminin havlusunda açar ağzını yumar gözlerini, kendisin farklı düşünenlere, ağzına ne geliyorsa söyler. Hakaret eder.

Allah Kuran’da israf günahtır ve haramdır diyor. Komşusu aç yatarken kendisinin lüks ve gösteriş içinde yaşamasının İslamiyet’e uygun olmadığını söylüyor.

AKP Genel Başkan’ı Erdoğan’a bağı olarak çalışan TUİK son rakamlarına göre ülkede çalışma yaşında olan 100 kişiden 13.1, işsiz. İş arıyorlar ancak iş bulamıyorlar. Eve ekmek götüremiyorlar. Devlette çalışan memurların ve işçilerin, özel sektörde çalışan işçilerin büyük kısmı asgari ücretle çalışıyor. Dar gelirli ve yoksullar. Yaşamlarını devam ettirmekte zorlanıyorlar.

AKP Genel Başkanı Erdoğan:

Biri Ankara’da 2000’ne yakın odası olan Saray’da, 3’ü İstanbul’da (Yıldız Sarayı, Huber Köşkü, Tarabya Köşkü) olmak üzere 4 saray da yaşıyor.

Bu saraylarda 1802 personel çalışıyor, Erdoğan’a hizmet ediyor.

5 uçak, 2 helikopter, 297 binek otomobili Erdoğan’a hizmet ediyor.

2017 Cumhurbaşkanlığı bütçesi 648 milyon TL.

İstediği kadar örtülü ödenek kullanıyor.

Büyük bir şatafat ve lüks içinde yaşıyor.

15 yıldır ülkeyi tek başına aldığı kararlarla yöneten AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, adil ve eşit davranmıyor. Müslümanlar arasında ayırım yapıyor. Kendisi gibi düşünenlere devletin bütün imkanlarını sunarken, kendisi gibi düşünmeyenleri dışlıyor. Mağdur ediyor. Ekmeklerini ellerinden alıyor. Kul hakkı yiyor. Kutsal mekân camileri, siyasi propaganda merkezi olarak kullanıyor.

Allah Kuran’da, insanlara haksızlık yapıldığını, insanların mağdur edildiklerini, kul hakkı yenildiğini görüyor karşı çıkmıyor ve itiraz etmiyorsanız, sizde o haksızlığı yapanlar kadar suçlu ve suç ortağı olursunuz diyor.

Biz Müslüman partisiyiz diyen AKP’liler, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkeyi:

Allah’ın kutsal kitap Kuran’daki emirlerine,

Devleti istişare etmeden yönetmesine,

Müslümanlar arasında ayırım yaparak, eşit ve adil davranmayarak, kul hakkı yiyerek yönetmesine,

Büyük bir şatafat ve lüks içinde yaşamasına itiraz etmiyorlar ve sorgulamıyorlar.

Aksine Erdoğan’a destek veriyorlar. Erdoğan’ın işlediği suça, ortak oluyorlar.

Biz Müslüman partisiyiz diyen AKP’liler, Erdoğan ve AKP’ye oy verenler aş ve iş ararken, eve ekmek götüremezken, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, büyük bir şatafat ve lüks içinde yaşamasını sorgulamıyorlar ve itiraz etmiyorlar.

İnsan sormadan edemiyor. Ey biz Müslüman partisiyiz diyen AKP’liler, bu nasıl bir Müslümanlık?

Kuran’da böyle bir Müslümanlık anlayışı var mı?