İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ile İstanbul'daki Bayburtlular Kahvaltısına katıldı.

 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

"Temel Karamollaoğlu bana diyor ki, en ahlaksızca kampanyayı yapıyor. Ahlaksızlığı yapan ben miyim yoksa rahmetli Erbakan'ın Milli Görüşü'nü 2 tane milletvekili için PKK'ya satan mıdır ahlaksız?  Şanlıurfa ve Adıyaman bugüne kadar PKK'nın sızmadığı yerlerdir. Şimdi orada Saadet Partisi ile PKK ittifak etmektedir. Apo'nun yeğeni Ömer Öcalan kapı kapı Saadet Partisi'nin kazanması için çalışmaktadır. İstanbul'da 325 HDP'li ve PKK'lıyı CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nden aday yaptılar. O zaman biz neden 94 belediyeyi görevden aldık, neden evlatlarımız şehit oluyor bana bunu biri söylesin. Adam çıkıp diyor ki, 'İstanbul'da İmamoğlu da bilecek, Ankara'da Mansur Yavaş da bilecek. Onları biz kazandırıyoruz. Pazartesi'den sonra alacaklarımızı alacağız. Bu sözleşmenin altında kimin imzası var. Bu sözleşmenin altında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun imzası var. Bu sözleşmenin altında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in imzası var. Bu sözleşmenin altında FETÖ ve FETÖ'nün adamlarının imzası var. Bu sözleşmenin altında Kandil'in imzası var. Bu sözleşmenin altında Kılıçdaroğlu'nun imzası var. Bizim sizden istediğimiz şudur, 31 Mart'ta öyle şerefli bir imza atın ki o sözleşmeyi yapanların yüzüne çarpın.’

Kahvaltıya Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal ve çok sayıda AK Parti il ve ilçe yöneticisi, Bayburtlular Derneği Başkanı İsrafil Kahraman katıldı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha