Sporcu kardeşlerimiz, bizim için mücadele eden gençlerimizdir. Kanları hızlı akar ve biz büyükler hata yapabilecekleri payını gözardı etmeden, gençlerimizi doğruya, güzele ve mutluluğa sürüklemeliyiz.
Futbol severler, onlara sevgi ve saygı duyar. Futbol ile ilgisi olmayanlar duymayabilir. Şu da gözardı edilmemelidir; futbolumuz bu gençlerimiz sayesinde gelişecektir. Pireyi deve yapmadan, hiç kimsenin kişilik ve onuruna saldırmadan tüm eleştiriler yapılmalıdır. Ancak, futboldan bahsediyoruz diye, insanlar taraf tutmamalıdır.
Başkanımız da kalbimizin en derin yerine, ihtiyacı olmasa da konulmuştur. etli ile sütlüyü karıştırmadan, olayları ve kişileri ötekileştirmeden, sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu, unutmadan, mükemmele yürümeliyiz. Adıyamanlılar olarak, hak yemez, zaten hakkımızı da yedirmeyiz.
Bu vesileyle, son günlerde kamuoyunu meşgul eden futbolcuların sitemleri ve herzaman olduğu gibi başkanın sessiz kalması, kişilerde sorumluluk alma gereği doğurmuş, (bence) iki tarafta ağır ithamlara maruz bırakılmıştır. Bu durum, aslında bizleri, asıl çözmemiz gereken sorunlardan uzaklaştırmıştır. Bu ilin spor tesisine ihtiyacı varken. Tesisimize kavuşmak için, futbolumuzu güzelleştirmek için, insanlar arası sevgi tohumları ekmek için, emek harcanmalıdır. Kısacası enerjimizi bu yöne kanalize etmeliyiz.
Saygılarımla