Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Besni İlçe Başkanlığı olarak geçtiğimiz günlerde Besni’de yayın yapan gazeteleri ziyaret eden başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Besni Esnaf Sanatkârlar odası ve Besni Şoförler Odası Başkanlığını ve son olarak da Besni Belediye Başkanlığını ziyaret etti.
Ülkü Ocakları Besni İlçe Başkanlığının Besni Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Besni Şoförler Odası Başkanlığı ziyaretine başkan Mehmet Ballı ve yönetim kurulu üyeleri Zaydın Önder, Resul Unuturum, Ali Yazgan, Mustafa Alaca, Mevlüt Arslan katıldı. 
Besni Esnaf ve Sanatkârlar odası başkanı Hayati İşitmen, Besni Ülkü Ocakları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ifade ederek, STK’lar arası diyaloğun çok önemli olduğunu belirterek, memleketimiz için birlikte çalışmalar yürütebiliriz dedi. 
Besni Şoförler Odası başkanı Mithat Sonğur ziyaret için başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek. ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade etti. 
Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ballı ve yönetim kurulu üyeleri Resul Unuturum, İrfan Yılmaz, Edip Arıcak, Ali Yazgan, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk’ü makamında Ziyaret etti.
Yapılan ziyaretlerle ilgili olarak açıklamada bulunan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Besni ülkü Ocağı Başkanı Mehmet Ballı, “Ziyaretlerimiz esnasında bizlere ilgi ve alakalarını esirgemeyen Belediye Başkanımız İbrahim Özürk’e, Besni Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen’e ve Besni şoförler Odası başkanı Mithat Sonğur’a teşekkür ederim” dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha