Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  Öğretmenler Korosu tarafından verilen Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Konseri izleyiclerden tam not aldı.
Besni Servi Erdemoğlu KYK yurdu konferans salonunda gerçekleştirilen konsere Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, İlçe Jandarma Komutan V. Arif Bekar, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Faruk Güneş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Sertpolat, Besni Devlet Hastahanesi Başhekimi Uzm. Dr. Adnan Yüksel, Besni KYK Yurt Müdüresi Nurcan Ciner, İl Genel Meclis Üyesi H. Ömer Şahin ,Okul Müdürleri, Sivil Toplum Örgütlerinin ve Siyasi Partilerin temsilcileri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.
Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziğinden koro ve solo olarak eserlerin seslendirildiği konserde öğretmenlerimizin performansı büyük alkış aldı.
Meslektaşlarına duyduğu güvenin kendisi hiç yanıltmadığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar;" Üç Hafta gibi kısa bir sürede bu muhteşem gösteriyi hazırlayan başta Şef Cem Önal hocamız olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarımızı  can-ı gönülden kutluyorum . Burada hep beraber o kadar keyifli vakit geçirdik ki şahsım adına konserin bitmesini hiç istemedim. Fakat daha önceki konuşmalarımda belirttiğim gibi bu muazzam ekibin devamlılığını istediğimiz için sonraki konserleride muhakkak ki olacaktır.  Ellerine yüreklerine tekrar tekrar sağlık diyerek, değerli meslektaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha