Demirel, mesajında mesai arkadaşları, öğrencilerin ve velilerin yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılına bugün değerli öğretmenlerimiz ile birlikte tüm yurtta olduğu gibi, ilçemizdeki okullarda seminer çalışmalarının başlaması ile başladık.
Bizler çok iyi bilmekteyiz ki ülke olarak kalkınmak, kültür mirasımızı korumak ve manevi değerlerimize sahip çıkabilmek eğitimdeki başarımızla doğru orantılıdır. Bu sebeple öğrencilerimizin her yönüyle eğitebilmek bizim için vazgeçilmez önceliktir.

Değerli Meslektaşlarım; eğitimimizin temel taşı olan sizler, bu kutsal mesleğin onurlu birer üyesi olarak öğrencilerimizin yetişmesinde yaptığınız ve yapacağınız fedakârlıklardan asla şüphemiz yoktur. Ülkemizin bugünkü ulaştığı noktada sizlerin büyük payının olduğu bilincindeyiz. Aziz milletimizin geçmişinde ve bugününde sizlerin birikimi, emeği ve izi olduğunun idrakindeyiz. Ülkemizin geleceği sizin şefkat dolu yüreğinizdedir.

Sevgili Öğrenciler; Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün söylediği gibi Milli kültürümüzü, muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkaracağız. Bu konuda geleceğin büyükleri olarak sizlere büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir.  Öğretmenlerimiz sizlerin eğitimi için fedakârca mücadele etmektedir. Sizlerin de milli ve manevi değerlere sahip çıkan çağın gereklerini iyi anlayan ve ülkesinin menfaatleri doğrultusunda mücadele eden bireyler olarak yetişmeniz bizim en büyük arzumuzdur.

Kıymetli Velilerimiz; Sizlerin bin bir emek ve zahmet ile büyüttüğünüz evlatlarınız bizlere emanettir. Eğitim sadece okuldan ibaret değildir. Sizlerin tavır ve davranışlarını çocuklarımızın örnek aldığını unutmayınız. Bu sebeple çocuklarımızın yanında gerek okul hakkında gerek sosyal hayatınız hakkında konuştuklarınıza azami dikkat gösteriniz. En önemlisi evlatlarınızı can kulağı ile dinleyerek önem verdiğinizi onlara hissettirin.
Bu duygu ve düşünceler ile Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk' un söylediği gibi,' sevgi, umut ve işimizi en iyi şekilde yapma gayreti tüm eğitim-öğretim yılı boyunca kılavuzumuz olsun' diyerek 2019-2020 eğitim öğretim yılının tüm paydaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

Kaynak : PHA

Kaynak: pha