Merinos Holding Yönetim Kurulu üyesi iş adamı Ali Erdemoğlu tarafından Ramazan ayı dolayısıyla gönderilen 850 paket gıda yardımı ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya başlandı.

Her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere yardım paketi gönderen Merinos Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu’nun, bu yılda Ramazan ayı dolayısıyla gönderdiği 850 paket yardım paketi ihtiyaç sahibi ailelere verildi.
Besni Merinos Satış Mağazası Müdürü Musa Karakuş yaptığı açıklamada, “ Toplam 500 adet yardım paketi geldi. Bunları mahallelerdeki garibanların sayısına göre böldük. Mesela Pınarbaşı Mahallesine 50 tane vereceğiz. Aşağı Sarhan’a 30 tane vereceğiz. Dumlupınar’a 70 tane vereceğiz. Yeni Besni Mahallesine 85 tane, Yenikent’te kapıcı ve durumu kötü olanlara 50 tane vereceğiz. Yukarı Sarhan Mahallesine 35 tane vereceğiz. Oyalı Köyüne 25 tane, Korupınar mahallesine 60 tane, Ciritmeydan mahallesine de 85 tane olmak üzere 490 tane oluyor.  10 tane de unutulur diye yanımızda bulunduracağız” dedi.
Besni’deki Merinos fabrikasında ve mağazasındaki çalışanlar içinde 350 adet paket gönderildiğini söyleyen Karakuş, “350 tane de ayrı olarak gönderildi. Onları da bizim buradaki çalışanlarımız da dâhil olmak üzere kendi çalışanlarımıza dağıtacağız. Şuan fabrikada dağıtımına başlandı” şeklinde konuştu.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber