Besnili Girişimci Nazife Gökhan KOSGEB desteği ile kurduğu İnci Pastanesini Besni’nin hizmetine açtı.

Vatandaşların hayallerindeki iş yerlerine kavuşmaları için desteklerine devam eden KOSGEB, bir girişimciyi daha hayallerine kavuşturdu.
Besnili Girişimci Nazife Gökhan, KOSGEB desteği ile kurduğu İnci Pastanesini Besni’nin hizmetine açarak “Allah Devlete zeval vermesin” dedi.
Yenikent Erdemoğlu Mahallesi Sağlık Ocağı yanında hizmete başlayan İnci Pastanesinin açılışına KOSGEB Adıyaman İl Müdürü Muhammet Şükrü Mısır, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan vekili Kemal Unuturum, Besni Gönüllü Engeliler Derneği Başkanı Mustafa Öncel, CHP İlçe Başkanı Hakan Kılınç, davetliler ve vatandaşlar katıldı.
Açılışta konuşan KOSGEB Adıyaman İl Müdürü Muhammet Şükrü Mısır, “Besni’de iki heyecanı bir arada yaşıyoruz. Kadın erkek 56 girişimcimize bugün belgelerini teslim ettik. Bu belge alan girişimcilerimizden biri de Nazife hanım. Nazife Hanım belgesini de almadan işletmesini kurdu. Bayramın arife günü Rabbim devlete zeval vermesin diye bana bir mesaj atmıştı, bugüne kadar aldığım en güzel bayram hediyesi olmuştu ve gerçekten çok duygulanmıştım. Devlet olarak, KOSGEB olarak bizim amacımız ilimizi, ilçemizi ve dolayısıyla ülkemizi kalkındırmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle açılışını yaptığımız Nazife Hanımın İnci Pastanesinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
İş yeri sahibi Nazife Gökhan ise KOSGEB Adıyaman İl Müdürü Muhammet Şükrü Mısır’a duygu ve düşüncelerinden dolayı teşekkür ederek, şu ifadelerde bulundu:

“Besni’de bayan bir girişimci olarak gurur duyuyorum. Bu benim en büyük hayalimdi. Eşimle birlikte böyle bir işletmeye kavuşmanın hayali içindeydim. 
KOSGEB’in ve dolayısıyla devletimizin desteği ile şuan bu hayalimi gerçekleştirmiş bulunuyorum. Bu açmış olduğumuz işletmemizle inşallah ilçemizi de geliştireceğiz. 
Bunların diğer bayan kardeşlerimize örnek olmasını istiyorum, inandıktan sonra başaramayacakları hiçbir şey yok. Allah bu işletmemizi hayırlara vesile kılsın, devletimize de zeval vermesin. Davetimize icabet ederek bizleri onurlandıran herkese de teşekkür ediyorum”

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber