İlçede göreve başladığı günden itibaren her türlü sportif faaliyete gerek maddi gerekse manevi destek veren Kaymakam Bedirhan İmamoğlu, ilçe spor salonuna masa tenisi robotu aldı. 

Spor salonunu ziyaret eden ve yapılan çalışmalarla ilgili Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel’den bilgi alan İmamoğlu’na masa tenisi robotunun tanıtımı yapıldı. Ziyaret sırasında Türkiye Finallerine ve ANALİG müsabakalarına katılacak Besni Gençlik ve Spor Kulübü sporcularıyla sohbet eden İmamoğlu, sporculara ve antrenör Özlem TÜY’e başarılar diledi.
Sporun teknoloji ile entegre edildiği zaman daha da gelişeceğini ifade eden Adıgüzel, kendilerini her zaman pozitif yönde motive eden ve yaklaşık 6 bin TL’lik maliyeti bulunan masa tenisi robotunu ilçe sporuna kazandıran İmamoğlu’na teşekkür etti.

İmamoğlu, ayrıca olumsuz hava koşulu nedeniyle  spor salonunda antrenman yapan Besni Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Takımı sporcularının çalışmalarını izledi ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

11-12 Ocak 2020 tarihinde İstanbul’da yapılan Türkiye Yıldızlar Salon Yürüyüş Şampiyonasında Türkiye 5.’si olan İlayda Erdem ve Türkiye 6.’sı olan Ayşe Nur Gül’ün başarılarından dolayı antrenör Hüseyin Doğan’a teşekkür ederek başarılarının devamını diledi ve sporculara malzeme desteğinde bulunacağını belirtti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha