2016 yılından bu yana Besni Kaymakamı olarak görev yapan Gencer, görev süresi boyunca Besni'de çalışmaktan mutlu olduğunu ifade etti.

Besni'de çalışmanın ayrıcalık olduğunu dile getiren Kaymakam Gencer; şunları kaydetti:

"3 yıla yakın Besni'de görev yapma şansımız oldu. Bu süre içerisinde elimizden geldiğince Besnimize, devletimize, milletimize hizmet etmek için elimizden gelen gayret ve çabayı göstermeye çalıştık. Bu süre içerisinde Besni için bir şeyler imkanlar çerçevesinde yapmaya çalıştık. Bu süreç içerisinde bize destek olan kamu personelimize, siyasetçilerimize, milletvekillerimize, sayın valimize, muhtarlarımıza, mesai arkadaşlarıma, gazetecilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Besni’de çalışmak bizim için bir ayrıcalıktı. Besni’yi, Besnili insanları tanımak, buranın kültürünü, tarihini, geleneğini, lezzetlerini tatmak bizim hayatımızda kalıcı izler bıraktı."

Kaymakam Gencer, Besni'nin kalıcı izler bıraktığını belirterek, " O kadar yerlerde çalıştık, hizmet ettik ama Besni’nin bizde bıraktığı izlenim çok daha kalıcı ve farklı oldu, bunu bütün samimiyetimle belirtmek istiyorum. Biz buradan gideceğiz ama aklımızın bir parçası da burada kalacak. Biz biraz da Besnili olduk. Burada çalışan, buranın suyunu içen insanların burayı unutması mümkün değil. Bu anlamda kendimizi de Besnili olarak gördüğümüzü ifade etmek istiyorum. Herkesin hakkını helal etmesini istiyorum. Ben herkese hakkımı helal ediyorum. Herkese sağlıklı, huzurlu bir yaşam diliyorum." diye konuştu

Kaynak : PHA
Kaynak: pha