Koronavirüs salgını dolayısıyla maske kullanımının artması dolayısıyla her alanda desteğini esirgemeden yardımlarını sürdüren Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu üyesi ve Merinos Halı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş Adamı Ali Erdemoğlu Besni Belediyesi’ne dağıtılmak üzere 10 bin adet maske desteğinde bulundu.

Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, yaptığı açıklamada, "Besnili hemşerimiz hayırsever iş adamı Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu üyesi ve Merinos Halı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş adamı Ali Erdemoğlu geçmişten bugüne kadar her alanda ilçemizin sorunlarının çözümü noktasında yardımını esirgememiş ve bu yardımlarını devam etmiştir.

Bugünde ülkemizi etkisi altında alan koronavirüs salgını dolayısıyla vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere 10 bin adet maske yolladılar. Eğitimden, sağlığa Besnimize sayısız eserler kazandıran kıymetli Erdemoğlu ailemiz yine bugün içinde bulunduğumuz durum dolayısıyla saygıdeğer Besnili hemşerilerimize dağıtılmak üzere yardımını esirgememiş ve belediyemize 10 bin adet maske desteğinde bulunmuştur. Kendilerine yardımlarından dolayı şükranlarımı sunuyorum."şeklinde ifade etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha