Mustafa ÖNDOĞAN/ BESNİ (Adıyaman), (DHA) - ADIYAMANın Besni İlçesinde, ani manevra ile kontrolünü kaybeden sürücünün duvara çarptığı otomobil alev aldı. Kazada yaralanan 6 kişi kendi imkanları ile dışarı çıkarken, otomobil ise itfaiyenin müdahalesine rağmen yandı.
Olay, öğle saatlerinde Besninin Kesecik Köyünde meydana geldi. İlçe merkezine giden İsmail Yavuz yönetimindeki 27 U 0123 plakalı otomobil ile ilerlerken yoldaki taşa çarpmamak için manevra yapınca, direksiyon kontrolünü kaybetti ve yol kenarındaki evin duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin ön bölümü alev alırken, yaralanan sürücü İsmail Yavuz ile yanında bulunan Taha Yavuz, Hasan Arslan, Ali Arslan, Hasan Kaya ve Şafak Orhan kendi imkanları ile dışarı çıktı.
Kazayı görenlerin yardımına koştuğu yaralılar, çağırılan ambulanslarla Besni Devlet Hastanesine kaldırıldı. Besni Belediyesi itfaiye ekipleri ise yanan otomobile müdahale etti. Ekiplerin yarım saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, otomobil ise hurda yığınına döndü.

FOTOĞRAFLI

 

Editör: Adıyaman Haber