Besni CHP İlçe Başkanı Hakan Kılınç, muhtarlarla biraraya gelerek, ilçenin ihtiyaç ve hizmetlerini masaya yatırdı.

Kılınç, muhtarlarla toplanmalarının amacının, ilçenin eksikliklerinin, yarım kalan projelerinin, hizmetlerinin ve ihtiyaçlarını masaya yatırmak olduğunu ifade etti.

Bu problemleri tespit etme noktasında muhtarlara ve kendilerine çok büyük işler düştüğünü aktaran Kılınç, Çünkü muhtar demek seçilmiş olan, hareketinde serbest olan, köyde veya şehrin merkezinde seçimle o semtin idare ve hükümet işlerini üzerine alan kişidir dedi.

- BESNİ SIÇRAMA YAPAMAMIŞTIR

Besninin bir türlü sıçrama yapamadığına dikkat çeken Kılınç, şöyle devam etti:

Besnimiz insanıyla, doğasıyla, havasıyla, toprağıyla yani herşeyiyle çok güzel ender ilçelerimizden biridir. Ne yazık ki halen gelişme bakımından bir sıçrama yapamamıştır. Bu konuda hepimize çok büyük sorumluluklar düşmektedir. O yüzdendir ki hep birlikte din, dil, ırk, mezhep, siyasi görüş gütmeden Besnimizi herkesin daha rahat yaşayabileceği bir şehre kavuşturmalıyız. Hepimize büyük görev düşmektedir. Umut ediyorum ki bu toplantımız Besnimize eksik veya yapılmayan hizmetler konusunda mücadelemizin ilk adımı olur

- HEP BİRLİKTE MÜCADELE ETMEMİZ LAZIM

Birlikte mücadele edilmesi gerektiğini vurgulayan Kılınç, Sizlerden isteğim mahallenizin tüm eksikliklerini, aksayan, yapılmayan veya ihtiyaç duyulan tüm projelerimizi, burada dile getirerek, birlikte çözüme kavuşturmanın mücadelesini yapalım. Unutmayalım ki Besni hepimizin... Hepimizin ortak paydası Besnimize hizmet sloganıyla çıktığımız bu yolda umut ediyorum ki Besnimiz hak ettiği hizmetlere kavuşacaktır. Ben Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı olarak ilçemizin her karış toprağında yapılması gereken ama yapılmayan hizmetlerin takipçisi, yapılan hizmetlerin de destekçisi olmaya devam edeceğim şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber