Atatürk Anıtı’nın önünde düzenlenen Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından program Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde devam etti.

Programda konuşma yapan Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, yaptığı açıklamada, “Türk polis teşkilatımız gücünü anayasa kanun ve milletin ta kendisinden alan polis teşkilatımız şehirlerimizin huzur ve güvenliği, kamu düzeninin korunması, terör olaylarının önlenmesi ilçemizde ve ülkemizde birlikteliğin sağlandığı uyuşturucu ile mücadele ile geleceğimizin teminatı gençlerimizin her türlü kötü alışkanlıklardan korunmak için adalet ve güvenlik dengesi içerisinde görevini yapmaktadır. Gücümüzü pekiştiren ve bu uğurda şehadete eren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor, şehitlerin bize emaneti olan ailelerine, halen görevi başında olan meslektaşlarıma ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum” dedi.

 

Kutlama programı günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından öğrencilerin okuduğu şiirler ve müzikler eşliğinde son buldu.

 

Programa İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer, İlçe Jandarma Komutan Vekili Başçavuş Arif Bekar, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şube Başkanı Yüzbaşı Hakan Yanarkol, Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Sivil Toplum Kuruluşları, siyasi pariti başkanları, daire amirleri, emniyet personeli ve eşleri ile öğrenciler katıldı.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha