Mehmet Erdemoğlu parkındaki kutlamaya Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Hükümet konağı önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan yaptı.

Avan, konuşmasında şu ifadelerde bulundu:

“Bu gün mensubu olmaktan kıvanç duyduğum, mazisi başarılarla dolu,  Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş yıldönümünü sizlerle birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tarihi şan ve şerefle dolu bir milletin evlatlarıyız. Atalarımız vatan millet ve inanç uğruna gerektiğinde canlarını vermekten çekinmemişlerdir. Bu tarih boyunca böyle olmuştur, bundan sonra da böyle olacaktır. Vatan olmazsa millet de devlette olmaz, bağımsız olmayan vatan orada yaşayanlar için zindan olur. Toplum destekli polislik anlayışı çerçevesinde, kaliteli bir güvenlik hizmeti sunarak, huzurlu bir Besni için çalışacağız.
Vatanı uğuruna görevlerinin başında canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor, şehitlerimizin bize emaneti olan ailelerine, halen görevleri başında olan meslektaşlarımıza ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyor ve tüm Besni halkına en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum”
Son olarak Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından programa katılanlara ikramda bulunulduktan sonra program erdi.

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber