Besni’de toplam 150 engelli ve ihtiyaç sahibi çocuğa 150 adet giyim yardımı yapıldı. Hediyelerini alan çocuklar teşekkür ettiler.
Engelsizsiniz Yaşam Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı ile Besni Gönüllü Engelliler Derneği tarafından hediyeleşme ve bayramlaşma şenliği düzenlendi.

Belediye düğün salonunda düzenlenen şenliğe Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Engelsizsiniz Yaşam Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Bahattin Demir, Besni Gönüllü Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Öncel, Besni Esnaf Odası Başkanı Hayati İşitmen, TÜGVA Besni İlçe Başkanı Fatih Yılmaz, engelliler ve vatandaşlar katıldı.
Hediyeleşme ve bayramlaşma şenliğinde konuşma yapan Engelsizsiniz Yaşam Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Bahattin Demir, “Bizim amacımız sevgide sınır olmadığını ispatlamaya çalışmak. Bunları bütün illerde ve daha büyük etkinliklerde bunu ispatlamayacağımızdan eminim. Rabbim güç verdiği sürece kardeşlerimin yanında olmak için vakfım adına Besni’de ki engelli kardeşlerimize de söz veriyorum yeter ki Allah bize güç versin. Bizler toplum olarak Allahutealanın yeryüzüne indirmiş olduğu kanatsız meleklerimize sahip çıkmalıyız. Bizler sevgi tohumları ekmeliyiz’ dedi.
Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk ise yaptığı konuşmasında, “Bazen kendimizi sorgulamamız lazım. Bana çok ilgi gösteriyorsun dediklerinde benim söylediğim kelime şu, onlar bize cenabı hakkın emaneti, emanete iyi bakacağız. Allah bizi bu emanetlere hıyanet etmekten uzak tutsun”ifadelerini kullandı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha