Şehir içi dolmuşlarının çalışmadığı saatler de hastaneye ayakta tedavi için gelen hastaların evlerine bırakılması amacıyla yapılan proje ile Besnili vatandaşlar ulaşım sıkıntısı çekmekten kurtulacak.

Besni Belediyesi ve Besni Devlet Hastanesi’nin ortaklaşa yapacakları proje ile Besni Belediyesi tarafından tahsis edilecek olan taksi ile hastalar şehir içi dolmuşlarının olmadığı saatlerde ayakta tedavi için hastaneye gelen vatandaşlar diledikleri takdirde “Hastane Taksi” ile evlerine bırakılacak.

Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre konu hakkında yaptığı açıklamada, vatandaşların şehir içi dolmuşlarının çalışmadığı geç saatlerde hastaneye geldiklerinde evlerine dönmek için ulaşım sıkıntısı çektiklerini ifade etti.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla bu sıkıntının giderilmesi için projeyi başlattıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Hemşerilerimiz mağdur olmaması için Besni Devlet Hastanesi ile beraber “Hastane Taksi” projesini 1 Eylül itibari ile uygulamaya geçiriyoruz. Hemşerilerimiz Besni Devlet Hastanesi’ne ayakta tedavi için geldiklerinde “Hastane Taksi” hizmetimizle hastanede tedavi gördükten sonra ilaçlarını almak için nöbetçi eczaneye ve ardından evlerine kadar bırakılacak. Besnili hemşerilerimize hayırlı olsun. Ayrıca bu uygulamada bizlere yardımcı olan Besni Devlet Hastanesi Başhekimi  Op.Dr. Ali Helli’ye teşekkür ediyorum."

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha