Besni Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Besni Gönüllü Engelliler Derneği bünyesinde açılan hasta kabul kursunu tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı.

Besni Gönüllü Engelliler Derneğinde yapılan sertifika töreninde kursu tamamlayan 21 kursiyere sertifikaları verildi.
Açılan kurs ile ilgili açıklamaya yapan Besni Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Yunus Duran, “Besni Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Besni Gönüllü Engelliler Derneği işbirliği ile açtığımız hasta kabul işlemleri toplamda 288 saat olup yaklaşık 4 ay sürmüştür. Kursa katılan kursiyerlerimize sertifikalarını takdim ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun diyoruz, inşallah bu belgelerle birer iş sahibi olurlar, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz. Biz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız. İstedikleri zaman istedikleri yerde istedikleri kursları açabilme imkânına sahibiz, yeter ki onlar bizden talep etsinler. Taleplerini karşılamak bizim görevimizdir” dedi.
Besni Gönüllü Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Öncel ise şunları kaydetti:

Halk Eğitim Merkezi ve derneğimiz işbirliği ile açtığımız bu kursumuz sona ermiştir. Hasta Kabul Kursunu tamamlayan 13’ü engelli 21 arkadaşımıza belgelerini takdim ettik. Bu vesileyle emeği geçen Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Muhammet Arslan Beye ve değerli hocalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki kurslarda da gereken desteği bize vereceklerini söylediler. Kursu tamamlayan kursiyerlerimiz inşallah bundan sonraki hayatlarında da aldıkları bu belgelerle güzel işlere yerleşirler. Hepsine şimdiden iş hayatlarında da başarılar dilerim” 

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber