Besni Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gençlik Kolları, ‘Temiz çevretemiz toplum’ sloganıyla ilçeye bağlı Sugözü Mesire alanında temizlik etkinliğinde bulundu.

ADD Besni Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Satıcı, Sugözü Mesire alanının kirli olduğunu belirterek mesire alanını temizlediklerini ifade etti. 

Doğayı korumanın önemine değinen Satıcı,şunları ifade etti:

"Doğayı korumak insan yaşamı için önemlidir. Yaşadığımız çevremizin değerini bilmemiz ve korumamız gerekiyor. Doğamızın bize ihtiyacı olmadığını, aksine bizim doğaya ihtiyaç duyduğumuz konusunda yeni nesil kuşaklara ulaşmamız bilgilendirmemiz  gerekiyor. Besni ADD’li gençler olarak sadece kapımızın önü değil, her alandan sorumluyuz anlayışıyla bir araya geldik. Sugözü Mesire alanımızı elimizden geldiğince bir nevi de olsa temizledik. Bu faaliyetimize katılan herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Doğayla ilgili çalışmalarımız devam edecektir. Bizlere desteklerini esirgemeyen ADD Besni Şube Başkanı Akif Bahçeci'ye, Yönetim Kurulu Üyesi Asım Öcal'a, gönüllü destek verenlere ve vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz."

Gençler topladıkları çöpleri ellerindeki çöp poşetlerine toparlayarak çöp konteynerlerine bıraktılar. Çevredeki vatandaşlar ise gençlere bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha