4.Etap TOKİ'ye taşınan dolmuş hattının açılışına AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, Belediye Meclisi Üyeleri, dolmuş şoförleri ve vatandaşlar katıldı. 

31 Mart seçimleri öncesi 4. Etap TOKİ'de yaşayan vatandaşların ulaşım sıkıntısını çözeceklerini vaat eden Besni Belediye Başkanı Emre, açılışta yaptığı konuşmasında, Besni Devlet Hastanesi ile TOKİ konutları arasında yeni yapılan yolun tamamlandığını ve ilk dolmuş seferinin gerçekleştiğini bildirdi.

Başkan Emre, 4.ETAP TOKİ'de yaşayan vatandaşların ulaşım sıkıntısını çözmekten mutluluk duyduklarını belirterek, "Burada yaşayan vatandaşlarımıza seçimde bir vaadimiz vardı. Bugün dolmuş hattını buraya taşıyarak vaadimizi gerçekleştirmenin ve vatandaşlarımızın da ulaşım sıkıntısını çözüme kavuşturmanın da sevincini yaşıyoruz."dedi.

-"BESNİ'YE HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Emre, "Biz Besni'ye hizmet için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bugün burada Besnili hemşerilerimizin sevincini görmek bizlere hizmet etmenin ne kadar mutluluk verici bir duygu olduğunu bir kere daha hatırlattı. Bizler halka hizmetin Hakka hizmet olduğu anlayışıyla hizmet ediyoruz. İnşallah, Besnimizin bütün sıkıntılarını çözüme kavuşturacağız."şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha