Adıyaman 1. Amatör kümede mücadele eden Besni Spor geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde karşılaşması gerektiği Özyediyaman Spor maçından rakip takımın saha çıkmaması üzerine 3-0 hükmen galip ayrıldı. Elde ettikleri galibiyetle playofflara kalmayı garantileyen Besni Spor maçlar öncesi 6 bölgeye de transfer yaparak kadrosunu güçlendirdi.

Maç sonu açıklamalarda bulunan teknik direktör Ahmet Tekin, "Öncelikle aldığımız galibiyetten dolayı mutluyuz. Geçtiğimiz hafta playofflara kalmayı garantilemiştik. Plafofflarda ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bununla birlikte kadromuzu güçlendirmek adına 6 bölgeye transfer yaptık.

Kaleci Mahir Kamacıoğlu, orta saha oyuncusu Mehmet Bilen, Forvet oyuncusu Ahmet Fidancı, sağ açık oyuncusu Ahmet Kılıç, sağ bek oyuncusu Abdurrahman Yücetaş ve stoper oyuncuları Reşit Polat ile Mehmet Akdaş’ı kadromuza kattık.” diye konuştu.

Alınan galibiyet ve yapılan transferlerle şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Besni Spor Kulübü Başkanı Seydullah Gürkan ise, “Daha öncede ifade ettiğim gibi bu sezon önce şampiyonluk daha sonra da Bal Ligi hedefiyle yola çıktık. Bu yolda hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Takımımız playofflara kalmayı garantiledi. Bununla birlikte 6 bölgeye de transfer yaparak kadroyu güçlendirdik. Takımımızın playofflarda da elinden gelenin fazlasını yapacağına inanıyorum. Şuan emin adımlarla ilerliyoruz. İnşallah sezon sonunda önce şampiyonluk sonra da Bal Ligi hedefimizi gerçekleştirerek ilçemize bu mutluluğu yaşatırız. Bu takıma destek veren taraftarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha