Besni’yi futbolda özlenen günlerine geri döndürmek için çalışmalarına aralıksız devam eden Besni Spor Kulübü yeni transfer edilen futbolcular için imza töreni düzenledi.

Şahin Tepesi Ehli Keyf Resteuratta düzenlenen imza törenine Kulüb ikinci başkanı Recep Türkmen, yönetim kurulu üyeleri Orhan Önder, Yusuf Çalım, İbrahim Kılınç, Kulüp antrenörleri ve futbolcular katıldı.

Besni Spor Kulübü 2. Başkanı Recep Türkmen,törende yaptığı açıklamada, anlaşma gereği önümüzdeki günlerde yapılacak olan kongrenin ardından yeni yönetimi oluşturacaklarını belirterek, şöyle devam etti:

Bu doğrultuda çalışmalarımız sürüyor. Öncelikli hedefimiz amatör liginde mücadele eden takımımızı Bal Ligine, devamında da profesyonel lige yükseltmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda transfer çalışmalarımızı hızlandırdık. Kulübümüze faydalı olarak 20'ye yakın transferi gerçekleştirdik ve imza gününde bir araya getirdik. Futbolcularımız bugün birbirleriyle tanışarak kaynaştılar. Elimizden geldiğince kulübe faydalı transferler yapmaya çalıştık. Besni Spor'u eski günlerine getirmek için yönetim kurulu üyelerimizle birlikte elimizden geleni yapacağız."

Yönetim kurulu üyeleri ise futbolculara başarılar diledikten sonra hatıra fotoğrafı çekiminin ardından tören sona erdi. 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha