Adıyaman- Besni arası ve Besni Gaziantep yollarında yapılan yol genişletme çalışması ardından Besni şehre giriş ve çıkışı tek şeritli yoldan kurtarılıp çift gidiş ve geliş yapılmaya başlandı.

Birçok büyük kazanın yaşandığı yolda yol genişletme çalışmasını takdirle karşılayan vatandaşlar, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk’e yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Besni’ye yapılan hizmetleri takdir ettiğini vurgulayan Besnili Şahin Ünal, “Yapılan yollar, hizmetler iyidir. Viyadüklü bir yol yapacaklardı olmadı. Yapılmadı kaldı. Yapılmasını talep ederiz. Çalışmalar biraz hızlansa daha iyi olur. Soğuk pınar dediğimiz yerde kazalar oluyor. Oranın yol çalışması da bitse faaliyete geçse iyi olur. Şoförler olarak sıkıntı çekiyoruz ama mecbur tabi bu sıkıntıları çekmemiz. Çünkü bittiğinde güzel bir yol olacak. Besni Belediye Başkanımız sevdiğimiz abimiz iyi birisi. Hizmetleri de Besni’ye çok güzel. Hizmetleri de devam ediyor. Besni’n yolları dardı. Çok çile çektik. Ama sağolsun Belediye Başkanımız İbrahim Öztürk’ün çabaları sayesinde bu yollarımız yapıldı. Yapılıyor da. Gözümü kapatıp Adıyaman’a rahatlıkla yollardan gidebiliriz. Allah razı olsun” dedi.

Besnili zengin iş adamlarından Besni’ye iş alanında yatırım yapmasını talep eden Ünal, “Tabi yapılan yolların yanı sıra iş sahası fabrika olsa daha iyi olur. Tabi bu konuda Besni’nin zengin ailelerinden yatırım yapmalarını bekliyoruz. Sağ olsun Belediye Başkanımız İbrahim Öztürk bu konuda kendi üzerine düşeni yapıyor. Bir de Merinos sahipleri Besni’yi ayakta tutuyor. Besni zengini çok ama yatırım yapmıyorlar. Yapmalarını talep ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha