Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Servi Mehmet Erdemoğlu Yurt Müdürlüğü tarafından Halep’e Yardım kampanyası başlatıldı.

Besni’de Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Servi Mehmet Erdemoğlu Yurt Müdürlüğü, öğretmenleri, öğrencileri ve personelleri ile beraber Halep’e yardım kampanyası başlatarak duyarlılık ve vefa örneği sergiledi.
Yurt Müdürlüğü tarafından Halep’e gönderilmek üzere hazırlanan temel ihtiyaç malzemeleri Halep’e ulaştırılması için Kızılay’a teslim edildi.
Yardım kampanyası ile ilgili açıklama yapan Yurt Müdiresi Nurcan Ciner; “Malum olduğu üzere hemen yanı başımız Halep’te yüzlerce insanımız hayatlarını kaybediyor. Böyle zamanlarda her zaman vefa ve duyarlılık göstererek elimizden geleni yapmalıyız. Halep’e Yardım kampanyamızda Yurt Müdürlüğü, öğrenciler ve personellerle birlikte büyük bir gayret göstererek hazırladıkları 31 kolilik gıda, giyecek, temizlik, barınma, mutfak ve oyuncak malzemeleri oradaki vatandaşlara ulaştırılması için Kızılay’a teslim ettik. Yardım kampanyasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber