Besni Eğitim Vakfı Başkanı İbrahim Bağış,  yaptığı açıklamada;  pandemi ortamı nedeniyle insanlarımızı açık veya kapalı ortamlarda bir araya getirerek toplu bir halde, bulunmalarının virüs nedeniyle önemli risk taşıyacağını, bir kişinin bile bu durumdan zarar görmesini istemediklerini, eğitime olduğu gibi insan sağlığına da büyük önem verdiklerini dile getirdi.

Başkan Yardımcısı Ali Aslanbay’ da yaptığı açıklamada; yönetim kurulumuzun duyarlı davranarak Besni halkının sağlığını düşünmesi nedeniyle bu yıl yapılacak Eğitim Bayramının ertelenmesi kararının “duyarlılık örneği” olduğunu, bu kararı önemli paydaşlarımız “Besni Belediyesi” ve “Besni Kaymakamlığı” ile ortaklaşa olarak aldıklarını, önümüzdeki yıllarda, dünyada ilk ve tek olan “Eğitim Bayramı”nı kutlamaya devam edeceklerini belirtti.

Besni’mizde Pandemi nedeni ile kutlanamayacak olan 22. Besni Eğitim Bayramımızın siz değerli hemşerilerimiz ile aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde, Zoom uygulaması üzerinden birbirinden değerli konuklarımız ile yapacağımız panellerimize katılımlarınızı bekleriz.

25 Eylül 2020 Cuma,  Saat 16:00  Şaban Çağıran Moderatörlüğünde

Prof. Dr. Selçuk Şirin – Newyork Ünv. Öğretim Üyesi

Panel Konusu:  ‘’Gençlerin Eğitimi ve Sorunları’’

26 Eylül 2020 Cumartesi,  Saat 16:00  Memet Kaban Moderatörlüğünde

Abbas Güçlü – Gazeteci

Prof. Dr. Kemal Kocabaş – Köy Enstitülüler Derneği Genel Başkanı

Özgür Bozdoğan – Eğitim-Sen Genel Sekreteri

Panel Konusu: ‘’Pandemi Döneminde Eğitim ve Öğretim’’

Besni Eğitim Vakfı yönetimi

Saygılarımızla

Editör: Adıyaman Haber