Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde düzenlenen Güneydoğu illeri Muaythai Şampiyonasında rakiplerine karşı büyük bir üstünlük sağlayan Besni Do-Kan Spor Kulübü Sporcuları elde ettikleri başarıyla hem Besni’nin hem de Adıyaman’ın gururu oldu.

Besni Do-Kan Spor Kulübü Antrenörü Serdar Meşen; elde edilen başarıyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları ifade etti:

"29 -30 Haziran 2019 Tarihlerinde Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yapılmış olan Güneydoğu Anadolu İller Arası 1.Muaythai Şampiyonasına Besni Do-Kan Spor Kulübü olarak 6 sporcu ile katıldık. Sporcularımızdan Ali Hasan Gümüş büyük erkekler 63,5 Kg A Division’da rakiplerine karşı büyük bir üstünlük sağlayarak birinci oldu. Zeliha Deniz büyük bayanlar 70 kg’da birinci, Ömer Faruk Meşen B Gençler kategorisinde 63,5 kg’da birinci, Hacı Bekir Karadağ B Gençler kategorisinde 60 kg’da birinci, Enes Dutlu A Gençler kategorisinde 63,5 kg’da birinci, Hasan Karapınar ise B Gençler kategorisinde 54 kg’da ikinci oldular."

Antrenör Meşen, "Besni Do-Kan Spor Kulübü olarak Allah’ın izniyle bu şampiyonada Adıyaman’ı takım halinde birinci olarak temsil etme sevincini yaşadık. Tüm sporcularımı tebrik eder başarılarının devamını dilerim."dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha