Besni Belediyesi Fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezinde bulunan Besni Eğitim Vakfı İlkokulu’ndaki sınıflarda tadilat çalışması yapılarak yeniden boyandı.
Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, konu hakkında yaptığı açıklamada, yarınların büyükleri, geleceğimizin teminatı olan çocukların daha güzel ortamda eğitim görmeleri için okulda tadilat çalışmaları yaptıklarını kaydetti.

Milletlerin ve devletlerin kalkınmasında, yücelmesinde, yükselmesinde eğitimin öneminin büyük olduğunun farkında olduklarına değinen Emre, "Bizlerde bu konuda Besni Belediyesi olarak eğitime destek olmak için elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz. Ayrıca yine ilçemizde bulunan Safyün Hatice Gölbaşı Ortaokulu’na öğrencilerimizin daha güvenilir bir ortamda eğitim alabilmeleri için okul bahçe girişine özel güvenlik kulübesi yapımına başladık. Öğrencilerimizin eğitimi kadar güvenliği de bizim için çok önem taşıyor." dedi.

Besni Eğitim Vakfı İlkokulu’nda ki yapılan çalışmayı yerinde incelemeye giden Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, öğrencilere giysi yardımında bulundu.

Belediye Başkanı Emre’ye okula verdiği desteklerden dolayı okul yönetimi tarafından plaket takdim edildi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha