Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre yaptığı açıklamada, koronavirüsünün yayılma ihtimaline karşı hijyen kurallarına daha çok dikkat edilmesi gerektiği belirtti.

-"HİJYEN KURALLARINA ÖNEM VERELİM"

İnsanların yoğun olarak kullandığı yerlerde dezenfekte çalışmalarına başladıklarını ifade eden Emre, şunları ifade etti:

"Unutulmamalıdır ki koronavirüsü aldığımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Dünya geneli yayılan koranavirüsü ile ilgili çalışmalara başlayarak, dolmuşlar, duraklar, camiler, Kur’an kursları, umumi tuvaletler, taziye evleri ekiplerimiz tarafından ilaçlanmakta ve dezenfekte işlemleri periyodik aralıkla yapılmaya devam edilecektir. Gerekli tüm önlemleri almaktayız ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkımızın da bu konuda tedbirli olmasını ve hijyen kurallarına daha da önem vermelerini rica ediyorum. Unutulmamalıdır ki koronavirüsü aldığımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Panik yapılacak bir durum yok ve sadece tedbirleri almak gerekiyor. İnşallah aldığımız tedbirlerle de bu salgından zarar görmeden kurtulacağız."

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha