Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, seçim öncesinde vaat ettiği 41 projeyi birer birer hayata geçiriyor. İhtiyaç sahibi ailelerin ekonomisine katkıda bulunmak üzere seçimden önce vaat ettiği projelerden biri olan “Destek Kart Projesi” hayata geçirildi.

-"BU AY İÇERİSİNDE 400 AİLEYE NAKDİ YARDIMDA BULUNMAYA BAŞLADIK"

Göreve geldiği günden itibaren seçimden önce vaat ettiği projeleri uygulamaya koymak adına çalışmalara devam edildiğini ifade eden Emre, şunları kaydetti:

"Bugün bir projemizi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Besni’de yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin ekonomilerine katkı sağlamak adına seçim öncesinde vaat ettiğimiz “ Destek Kart Projesi” ile bu ay içerisinde 400 aileye nakdi yardımda bulunuyoruz.

Allah’ın izni ve bizlerin gayreti ile projelerimizi birer birer hayata geçireceğiz. Amacımız ve gayemiz Besnili hemşerilerimize hizmet etmektir. Bu hususta da var gücümüzle çalışıyoruz. Destek Kart Projesi için ihtiyaç sahibi ailelere ulaştık ve durumlarını öğrendik. İhtiyaç sahiplerine yardım yapabilmek adına yoğun bir çalışma süreci geçirdik. Özellikle de hanım kardeşlerimizin mutfak masraflarını veya ev giderlerine destek olmak maksadı ile onlara öncelik tanıdık ve bu desteği sadece onlara verdik.Toplamda belirlediğimiz Bin 200 ailemiz var, bu ay içerisinde 400 ailemize nakdi yardımda bulunmaya başladık. Bu projemizi hayata geçirmek adına yoğun bir gayret sarf eden ekibimize teşekkür ediyorum."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha