Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, 36 kişinin hayatını kaybettiği, 146 kişinin yaralandığı Atatürk Havalimanı’nda Dış Hatlar Terminali’nde meydana gelen terör saldırısına tepki gösterdi.

Başkan İbrahim Öztürk, masum vatandaşlara uzanan ellerin mutlaka kırılacağını söyledi. 
Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, “Vahşet, kan, gözyaşı projelerine Türkiye’yi dahil etmeyi planlayan şer odakları düğmeye basmış, güvenlik güçlerimiz ve halkımıza yönelik saldırılar birbiri ardına devam etmektedir. Karanlık güçler ülkemizi karıştırmak istiyorlar ama bunu başaramayacaklar. İstanbul’da meydana gelen terör olayından dolayı büyük üzüntü duydum. Masum insanlarımızın böylesine alçakça yapılan bir saldırı sonucunda hayatlarını kaybetmelerinden dolayı üzüntümüz çok derindir. Patlamada şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.” Dedi. 
Öztürk, “ Bilinmelidir ki milletimiz zalimlere karşı her zaman tek vücut olmuş ve olmaya devam edecektir. Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kast edenler elbet bu yaptıklarının hesabını bir gün ödeyeceklerdir. Milletimizi derinden sarsan bu saldırıyı tekrar lanetliyor, Devletimizin Milletiyle, bölünmez bir bütün olarak kıyamete kadar payidar kalacağını belirtmek istiyorum ifadelerini kullandı.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber