Vakıf binasında gerçekleştirilen törene Alperen Ocakları Adıyaman İl Başkanı Sinan Önder, Eğitimci- Yazar Abuzer Alper Göçer, Alperen Ocakları Besni İlçe Başkanı Mustafa Unuturum, yeni yönetim kurulu üyeleri ile ocağa yeni katılan üyeler katıldı.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Alperen Ocakları Besni İlçe Başkanı Mustafa Unuturum, “Besni Alperen Ocakları olarak yeni yönetimimizle tanışma ve basına tanıtma amaçlı toplanmış bulunuyoruz. 2009 yılından bugüne Besni’de 3. Yönetimimizle yolumuza devam etmekteyiz.Her yeni kişilikler ve bireylerle cemiyetlere taze kan aktarıp ve cemiyet hayatımızda daha güzel işler yapmak amacıyla yeni yönetim oluşturmuş bulunuyoruz. Besni Alperen Ocakları Başkanı olarak daha önce yönetimimizde yer almış bütün arkadaşlarımıza şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Hepsiyle yine yollarımız aynıdır, bu davanın bir neferleridir.
Daha güzel hizmetler yapma amacıyla yeni yönetim oluşturduk.Yeni katılımcı arkadaşlara da rozetlerini taktık. Gayemiz ve amacımız Allah’ın rızasını kazanmak olduğu için kurulmuş olan bir cemiyetiz. Bu nedenle daha güzel eylemler ve söylemlerle Müslüman Türk gençliğine ve Türk milletine nasıl hizmet ederizin gayesini taşıyoruz. Bu sebeple yeni görev alan arkadaşlara  görevlerinde başarılar diliyorum. İl başkanımıza ve yönetimine bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü de tebrik ediyorum”dedi.
Daha sonra konuşan Alperen Ocakları İl Başkanı Sinan Önder ise şunları kaydetti:

“Adıyaman Alperen Ocakları olarak Besni'mizde yeni yönetimle tanışmak ve istişare etmek için Mustafa başkanımızın ve yönetiminin daveti üzerine geldik. 
Bizler Nizam-ı Alem Ocakları olarak bugüne kadar Muhsin başkanımızın rahle-i tedrizatından geçmiş olan nizam-ı alemciler her zaman devletinin ve milletinin yanında ve Ümmete ne gibi bir faydalarımız derdindeydik. Ben yeni kurulan yönetimimizin de başta Besni'mize, ülkemize ve milletimize faydalı olacağı kanaatindeyim. Bizde her zaman yanlarında olacağız. Mustafa Başkanımı ve yönetimini tekrar tebrik ediyorum bundan sonraki çalışmalarının hem takipçisi olacak hem de yanlarında olacağız” 
Besni Alperen Ocaklarının 3. yönetimi ise şöyle; “İsmail İlhan, Mustafa Leblebici, Bertan Bilginç, Rıdvan Öztürkeri, Aydın Uğurel, İsrafil Yalçın, Tuncay Ulutaş, Dursun Ayverdiata, Mücahid Aslan ve Mustafa Alıcı."

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha