Belediye Başkanı İbrahim Öztürk’ü makamında ziyaret eden Besni Fotoğraf Sanatı Derneği (BEFSAD) Başkanı Hasan Turgut ve Yönetim Kurulu üyesi Musa Demir, BEFSAD karma resim sergisine sponsor olarak destek ve katkılarından dolayı plaket ve teşekkür belgesi vererek Besni’ye özgü iki fotoğraf hediye ettiler.
Fotoğraf sergisine fotoğrafları ile katkı verenlere teşekkür belgeleri Belediye Başkanı İbrahim Öztürk ve BEFSAD Başkanı Hasan TURGUT tarafından dernek binasında takdim edildi.
Başkan Öztürk, yaptığı açıklamada, “2013 yılında Besni Fotoğraf Sanatı Derneği kuruldu. Bu dönem içerisinde sayın Hasan hocamın da öncülüğünde Besni'nin tanıtımı, tanınması ve bilinmesi bilinmesi ile ilgili çok ciddi bir çalışma yaptılar. Bunu ulusal anlamda da medyaya da taşıdılar. Büyük bir hizmet ediyorlar. Bu hizmetlerinin devamını diliyor, çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu çalışmaların devamında da biz yerel yönetim yetkilisi olarak her zaman yanlarında olacağız. Desteklerimiz devam edecektir. Memlekete kazanım olarak görmek bu manada değerlendirmek hepimizin görevi olduğunu düşünüyor, teşekkür ediyorum” dedi.
BEFSAD başkanı Hasan Turgut, “Belediye Başkanımız İbrahim Öztürk’esponsorluk ve desteklerinden dolayı bütün üyelerimiz ve katılımcılarımız adına çok teşekkür ediyoruz. Yılda bir kez bu şekilde verecekleri destek bizleri çok memnun etmektedir, sponsor desteğine ihtiyacımız vardır. Sponsor bulunması durumunda karma sergi dışında her yıl bir kaç kişisel sergi açılması da mümkündür” dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha