2018’in Ocak ayında Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimini kazanarak göreve gelen Mitat Songur, yaklaşık 3 yıllık görev süresini değerlendirdi. Bu süre zarfında odaya birçok yeni hizmeti kazandırdıklarını ifade eden Başkan Songur, şoför esnafının her zaman yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

-“Görev süremizde birçok hizmeti odamıza kazandırdık”

2018’in Ocak ayında Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimini kazanarak göreve gelen Mitat Songur, aradan geçen yaklaşık 3 yıllık süre boyunca odaya birçok yeni hizmeti kazandırdıklarını söyledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Songur, şunları kaydetti:

"2018 yılında yapılan Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçimini şoför esnafımızın desteği ve teveccühü ile kazanarak göreve başladık. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren odamızdaki eksikleri ve gerekli gördüğümüz yenilikleri hayata geçirmek için çalışmalara başladık. Görev sürem boyunca odaya plaka boyama makinesi, bilgisayarlar, plaka baskı makinesi, plaka harf kalıpları gibi imkanları kazandırdık” dedi.

-“Şoförlerimizin sorunlarını her fırsatta dile getirdik”

Şoför esnafının sorunlarını gündem haline getirerek çözümü noktasında gayret gösterdiklerini dile getiren Başkan Songur, “Tabi bu süre zarfında birçok yeni hizmeti kazandırırken şoför esnafımızın da yaşadığı sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında elimizden gelen gayret ve çabayı göstermeye çalıştık. Esnaflarımızın yaşadığı sorunları gerek sosyal medya, gerek basın yoluyla gerekse de konunun muhataplarıyla bire bir görüşerek çözüm üretmeye ve esnafların mağdur olmaması için gayret içerisinde olmaya özen gösterdik. Malumdur ki şoförlük zor bir meslek, bu zor mesleği icra eden esnafımızın yanında olmaya her zaman devam edeceğiz.” şeklinde ifade etti.

-“Yeni hizmet binamız hayırlı olsun”

Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Yüzyıl Yapı İş Merkezi içerisindeki yeni hizmet binalarına taşındıklarını dile getiren Songur,şöyle devam etti:

"Eski hizmet binamız hem şoför esnafımızın hem de odamızın taleplerini karşılamıyordu. Bizde odaya yeni bir hizmet binası kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürdük ve Allah’a şükür Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Yüzyıl Yapı İş Merkezi içerisindeki yeni hizmet binamızı faaliyete geçirerek hizmete sunduk. Eski hizmet binamızı ise misafirhane olarak düzenleyip faaliyete sunmak için de çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Yaklaşık 3 yıllık görev sürem boyunca her zaman bizlere destek olan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Başkanı Fevzi Apaydın’a, ilçemizin hayırsever işadamı Ali Erdemoğlu nezdinde Erdemoğlu Ailesine, Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ziya Duranay’a, Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ünal Akdoğan’a, işadamı Hicabi Zengin’e ve desteklerini her zaman hissettiğim şoför esnaflarımıza teşekkür ediyorum."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha