Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, mesajında, öğrencilerin eğitim ve öğretim hayatlarında bir dönem içerisinde ki çalışmalarının karşılığı olan karnelerini aldıklarını söyledi.

Emre,"Unutmamak gerekir ki karnelerde yer alan notlar tek başına bir başarı ölçüsü değildir. Karne, çocuklarımızın yalnızca o yıl veya dönem içerisindeki başarılarını gösteren bir cetveldir. Derslerinde başarılı olan öğrenciler tatil yapacak. Derslerinde başarılı olamayan öğrencilerimiz ise bu tatil dönemini fırsat bilerek eksikliklerini tamamlayacak. Ama asıl önemli olan başarı notlarıyla birlikte çocuklarımıza gerekli ahlaki değerleri de kazandırabilmektir. Bizler her zaman olduğu gibi sizlere desteklerimizi esirgemeyeceğiz ve her zaman yanınızda olacağız.” dedi.

Öğretmenlere de teşekkür eden Başkan Emre, “Büyük bir özveri ve gayretle çalışan öğretmenlerimizin çabası her türlü takdirin üzerindedir. Çocuklarımızı hayata hazırlama sürecinde doğru rehberlik yaparak güzel yarınlara birlikte taşıyabileceğimize gönülden inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha