AK Parti yönetimi, Yaylakonak Beledisi'ne ziyarette bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Yaylakonak Beldesinde düzenlenen programa, AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, eski Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ve partililer katıldı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, burada bulunmaktan çok mutlu oldukları belirterek, şunları kaydetti:

‘’Allah'ın tüm güzelliklerini bahşettiği bu yerde bir arada bulunmak bizim için çok anlamlı çok güzel. Ev sahipliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Hepimiz bu topraklarda yaşıyoruz. Aynı kaderi paylaşıyoruz. İyi şeyler olursa, güzel şeyler olursa yararlı şeyler olursa bundan hepimiz istifade ederiz. Zararlı şeyler olursa, kötü şeyler olursa bundan hepimiz üzülürüz ve zarar ederiz. Siyasetten maksat vatandaşın önündeki engelleri kaldırmak. Nerede yaşıyorsa hangi işi yapıyorsa rahat yaşayabileceği ailesiyle çocuklarıyla geleceğini güvenle bakabileceği bir ortamı sağlamak için bir imkan bir yol bir çalışma bizde elimizden geldiği kadar, dilimizin yettiği kadar bunu yapmak için gayret gösteriyoruz.’’

AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş ise AK Parti'nin kuruluşunun halka hizmet, hakka hizmet düstürüyle kurulmuş bir parti olduğunu vurgulayarak, ‘’İnsanlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için insanlarımızın hak ve özgürlükler noktasında bugüne kadar yapılanları gördünüz. Geçmişten insanlarımız sağlıkta olsun, ulaşımda olsun, eğitimde olsun çektiği sıkıntıları hepiniz biliyorsunuz. Özgürlükler noktasında bacılarımız, kardeşlerimiz malumunuz üniversitelere alınmıyordu. Bugün hamdolsun herkes özgürce yaşayabiliyor. İstediği yerde görev alabiliyor’’ dedi.

 AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın da Balyan’ın hizmet görmek istediğini belirterek, ‘’Bugün güzel bir gün Balyan'a bahar gelmiş memleketin dağlarına artık çiçekler açacak bahar yeşerecek bu bahar bereketini en gülcü şekilde artık bu dönemde Balyan'da gösterecek. Sizlere bu desteğiniz için, bu ilginiz için çok çok teşekkür ediyorum. Ve şunu görüyorum Balyan hizmet görmek istiyor, Balyan kör ideolojiyi bir tarafa bırakıyor memleketin birliğine beraberliğine sahip çıkmak istiyor. Kardeşliğine sahip çıkmak istiyor. Bu gerçekten çok anlamı bu son yaşadığımız hadiseleri gördüğümüz zaman son derece değerli bir olaydır. Burada hakikaten bu anlamlı mesajı verdiğiniz için değerli başkanım Hasan başkana siz değerli baylanlılara bir kez daha teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha