Erdoğan’ın oluruyla atanan ve Erdoğan’ın ne istedilerse verdik dediği Fetüllah cemaati üyesi savcılar ve hâkimler, sahte deliller üreterek kendileri gibi düşünmeyenleri ve kendilerinden olmayanları görevlerinden uzaklaştırmışlar. Yargıyı ele geçirmişler. Yargıda büyük bir haksızlık yaşanmış. Yüzlerce savcı ve hâkimin hakkı yenmiş. Hâkim ve savcıların bir kısmı tutuklanmış

— Erdoğan’ın ne istedilerse verdik dediği, koruyup kolladığı, Fetüllah Cemaati üyesi hâkim ve savcıların ülkeye, topluma ve yargıya verdikleri zararlar ortaya çıkınca Erdoğan’ın cevabı: Saflığımı kullanmışlar, beni kandırmışlar, Rabbim ve halkım beni af etsin!

Erdoğan’ın başkanlığında toplanan yüksek askeri şurada, Erdoğan’ın oluruyla komuta kademesine getirilen ve Erdoğan’ın ne istedilerse verdik dediği askerler, sahte deliller üreterek kendileri gibi düşünmeyenleri ve kendilerinden olmayanları görevlerinden uzaklaştırmışlar. Orduyu ele geçirmişler. Görevlerinden uzaklaştırılan komutanların önde gelenleri tutuklanmış. Orduyu ele geçiren Fetüllah cemaati üyesi askerler darbeye kalkışmışlar. Meclis’i, Cumhurbaşkanlığı sarayını, Genel Kurmay Başkanlığını, MİT Müsteşarlığını, Özel Kuvvetler Dairesi Başkanlığını bombalanmışlar. Darbeye karşı çıkan 250 yurttaşı öldürülmüşler. Cumhuriyet tarihinde ilk defe Meclis, Cumhurbaşkanlığı sarayı, Genel Kurmay Başkanlığı, MİT Müsteşarlığı, Özle Kuvvetler Dairesi başkanlığı bombalanmış.

— Erdoğan’ın ne istedilerse verdik dediği, koruyup kolladığı, Fetüllah Cemaati üyesi askerlerin ülkeye, topluma ve orduya verdikleri zararlar ortaya çıkınca Erdoğan’ın cevabı: Saflığımı kullanmışlar, beni kandırmışlar, Rabbim ve halkım beni af etsin!

Erdoğan’ın övgüler dizdiği YÖK başkanlığına atadığı kişiler, üniversite sınav sorularını, kamu personeli giriş sınav sorularını Fetüllah Cemaati üyelerine vermişler. Cemaat üyeleri sınavlarda yüksek not almışlar. Cemaat üyeleri üniversiteleri ve devlet dairelerini ele geçirmişler. Sınava giren diğer kişilerin hakları yenmiş. Haksızlığa uğramışlar. Kul hakkı yenmiş.

— Erdoğan’ın ne istedilerse verdik dediği, koruyup kolladığı, Fetüllah Cemaati üyesi YÖK başkanlarının ülkeye ve topluma verdikleri zararlar ortaya çıkınca Erdoğan’ın cevabı: Saflığımı kullanmışlar, beni kandırmışlar, Rabbim ve halkım beni af etsin!

Erdoğan’ın oluruyla atanan ve Erdoğan’ın ne istedilerse verdik dediği polisler, sahte deliller üreterek kendileri gibi düşünmeyenleri ve kendilerinden olmayanları görevlerinden uzaklaştırmışlar. Emniyeti ele geçirmişler. Kendileri gibi cemaat üyesi olan savcılarla ve hakimler iş birliği yapmışlar. Sahte deliller üreterek kendileri gibi düşünmeyenleri hapishanelere tıkamışlar. Kendileri gibi cemaat üyesi olan askerlerle iş birliği yaparak darbeye kalkışmışlar. Darbeci askerlerle birlikte Meclis’i, Cumhurbaşkanlığı sarayını, Genel Kurmay Başkanlığını, MİT Müsteşarlığını, Özle Kuvvetler Dairesi Başkanlığını bombalanmışlar. 250 yurttaşı öldürülmüşler.

— Erdoğan’ın ne istedilerse verdik dediği, koruyup kolladığı, Fetüllah Cemaati üyesi polislerin ülkeye, topluma ve emniyete verdikleri zararlar ortaya çıkınca Erdoğan’ın cevabı: Saflığımı kullanmışlar, beni kandırmışlar, Rabbim ve halkım beni af etsin!

Erdoğan’ın oluruyla atanan ve Erdoğan’ın ne istedilerse verdik dediği üniversitelerin rektörleri ve dekanları, sahte deliller üreterek, kendileri gibi düşünmeyenleri ve kendilerinden olmayanları üniversite öğretim üyelerini üniversitelerden uzaklaştırmışlar. Büyük haksızlıklar yapılmış. Kul hakkı yenmiş. Gelecek nesillerin yetiştirildiği üniversiteler, Fetüllah cemaati üyelerinin eline geçmiş. Üniversitelerde Fetüllahçı nesiller yetiştirilmeye başlanmış.

— Erdoğan’ın ne istedilerse verdik dediği, koruyup kolladığı, Fetüllah Cemaati üyesi üniversite öğretim üyelerinin ülkeye, topluma ve üniversitelere verdikleri zararlar ortaya çıkınca Erdoğan’ın cevabı: Saflığımı kullanmışlar, beni kandırmışlar, Rabbim ve halkım beni af etsin!

İyi de Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı makamı:
Yandaşlara ne isterlerse verme yeri mi?
Saflık, kandırılma ve aldatılma yeri mi?
Sürekli yanlışlar yapma yeri mi?
Yanlışların ülkeye, özelde insanlara ve genel de topluma verdiği zararlar ortaya çıkınca gereğini yapma yerine Rabbim ve halkım beni af etsin deme yeri mi?
Ülkeye, insanlara ve topluma verilen bunca zararların karşılığı, anayasa değiştirilerek, devlet başkanı yapılmak ve ödüllendirilmek midir?
Yarın Allah’ın huzuruna çıkıldığında, kul hakkı yemeninin, topluma verilen zararın ödüllendirilmesinin hesabı nasıl verilecek?

Anayasa değişikliğine evet diyecek olanlara duyurulur.

Adıyamanlı hemşirelerimi dikkatli olmaya günah işlememeye çağırıyorum.