Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi geldiği Adıyaman Havaalanında Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat, Muhammed Fatih Toprak, Yakup Taş, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, ve vatandaşlar karşıladı. 
Bakan Kasapoğlu, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek daha sonra Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'yu makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında brifing aldı.
Bakan Kasapoğlu, daha sonra Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlik Merkezi'ne geçen Bakan Kasapoğlu, burada öğrenciler ile birlikte yaptıkları program hakkında bilgi aldı.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Kasapoğlu," Adıyaman bizim hep gündemimizde Ankara'da milletvekillerimizle her daim beraberiz. Adıyaman'ın meselelerini, gençlerini dair spora dair yatırımları konuşuyoruz. Pek çoğunu gerçekleştirdik. Bugünde Adıyamanlı kardeşlerimizle, halkımızla bir araya gelme kucaklaşma şansımız oldu. O anlamda da mumluyoruz. Biliyorsunuz. Sporlarda havuzlardan, semt sahalarına, tenis kortlarına pek çok yatırım yaptık. O değerlendirmelerle ilgili değerlendirmelerimiz, devam eden yatırımlarımızı inceleyeceğiz. Onlarla ilgili hızlı bitirmesi çalışmasında adımlarımızı atacağız. Yeni yatırımlarımızı elbette konuşuyoruz. Yatırım ihtiyacı olan bölgelerimizle alakalı Adıyaman'ı hiç bir zaman ertelemedik, ötelemedik ve daha öncelikli olarak değerlendirdik. Değerlendirmeye devam edeceğiz. Adıyaman'ımız genç nüfuzu açısından belli bir potansiyele, zenginliğe sahip Adıyaman'ımızın gençlerini geleceğe daha güçlü hazırlama çerçevesinde bu gençlik merkezimiz çok önemli bir misyon ifade ediyor. Bu çerçevede Gençlik Merkezlerimizi arttırma noktasında sabah çalışmalarımızı tekrar gözden geçirdik. İnşallah Adıyaman'ımızın gençlerine, sporcularına yeni sporcular kazandırma Adıyaman'dan şampiyonlar yetiştirme noktasında planlarımız, projelerimiz devam edecek. İnşallah öğlenden sonra ilçe ziyaretlerimiz olacak. Gençlerimizle buluşacağız. Yeni o kullanacak gençlerimizle Adıyaman bizim için her zaman en öncelik verdiğimiz illerimizden biri"dedi.
-"BAKAN KASAPOĞLU, ŞEHİT YAKINININ SOSYAL MEDYA NİKAH TALEBİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ"
1979 yılında İstanbul'da askeri araç ile görev esnasında trafik kazasında şehit olan Mehmet Özer'in yeğeni Abdulvahap Özer, sosyal medya üzerinde Bakan Kasapoğlu'na " Sayın Bakanım bir şehit yakını olarak yarın Adıyaman'da olmanız bileri sevindirdi. saat 14:00'de nikah törenimde sizi görmekten gurur duyacağız. Lütfen gelirseniz çok memnun olurum" şeklinde mesajının ardından Bakan Kasapoğlu, Adıyaman Belediyesi nikah salonunda Ebru Tan(26) ve Abdulvahap Özer(29) çiftinin törenine katılarak nikah şahitliği yaptı. 
Genç çiftlerin nikah şahitliğini Bakan Kasapoğlu ile Vali Aykut Pekmez, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Doktor Süleyman Kılınç, yaptı. Kıyılan nikahın ardından Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, evlilik cüzdanını genç çifte vermek üzere Bakan Kasapoğlu'na verdi. 
Bakan Kasapoğlu, ise genç çifte nikah cüzdanını vererek bir ömür boyu mutluluklar dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Ebru Tan ve Abdulvahap Özer çifti Bakan Kasapoğlu'nu beklediklerini geldikleri için teşekkür etti. Bakan Kasapoğlu, daha sonra 'Gençlerle Demokrasi Buluşması'na katılmak üzere Türkiye Petrolleri'ne geçti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha