AK Parti Gençlik Kolları kongresine katılmak üzere Adıyaman’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kongre öncesi Adıyaman Gençlik Merkezini ziyaret etti.
Gençlik Merkezini ziyaret eden Bakan Osman Aşkın Bak’a Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat ve Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu eşlik etti.
Gençlik merkezi ziyaretinde İl Müdürü Ayhan Tekin’den bilgiler alan Bakan Bak, gençlerin kendisine göstermiş olduğu yoğun ilgiden son derece memnun olduğunu belirterek, şunları söyledi; “Adıyaman her şeyin en güzeline layık. Adıyaman için ve Adıyaman gençliği için ne yapsak azdır. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Ak Parti olarak bizler gençlerimizi çok önemsiyoruz. Onlar bizim geleceğimizin teminatı ve bu bilinçle gençlerimizle birlikte yürüyoruz. Onların her alanda başarılı olmasını arzu ediyoruz. Bugün Gençlik Merkezimizi ziyaret ettik, birbirinden güzel aktivitelerin yapıldığına şahit olduk.  Pırıl pırıl bir tesis var gençlerimiz buralardan çok güzel istifade ediyor. Özellikle Üniversiteye yakın olması burayı gençlerin uğrak yeri haline getirmiş. Ahmet başkandan öğrendiğim kadarıyla Gençlik Merkezi müdürlüğümüze genç, dinamik ve çalışkan bir kardeşimiz atanmış kendisine başarılar diliyor, hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum” 
Sporun içinden gelen bir Spor bakanıyla çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, “İlimizde devam eden yatırımların yanı sıra yeni yapılacak olan yatırımlar var. Bugünde sayın bakanımız Adıyaman’da sporla ilgili ne yapılması gerekiyorsa yapacağız demesi bizleri mutlu etmiştir. Hep birlikte bugün ilimiz gençlik merkezini ziyaret ettik. Burada gençlerimiz çok farklı branşlarda eğitimler almakta, çeşitli aktivitelere katılmakta. Gençlik merkezimizden yüzlerce gencimiz istifade etmekte. Gençlik merkezimize sporun içinden gelen, sporu ve gençleri seven Ayhan Tekin hocamıza da görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha