Adıyaman'da, psikolojik tedavi gördüğü ileri sürülen Zeynep D. (27), tartıştığı yengesi Sultan D. (36) ve kendi oğlu Ali D'yi (7) bıçakladı. Sultan D. ve Ali D. hayatını kaybetti.

Cinayet zanlısı Zeynep D. evinin yakınlarında bir sokakta polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan Zeynep D. adliyeye sevk edildi.

Olay, akşam Karapınar Mahallesi'nde meydana geldi .Alınan bilgiye göre, psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen Zeynep D. (27) yengesi Sultan D.(36) ile tartıştı. Tartışmanın ardından Zeynep D.mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile Sultan D.'nin boğazını keserek daha sonra kendi oğlu Ali D.'nin boğazını keserek kaçtı. Yakınlarının fark etmesi üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından yaralılar ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan Sultan D. ve Ali D. doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Katil zanlısı Zeynep D.'nin sabaha karşı evinin yakınlarındaki bir sokakta dolaştığını gören mahalle sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri cinayet zanlısı genç kadını gözaltına aldı.Gözaltına alınan Zeynep D. emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edildi.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha