Adıyaman'da, seyir halindeki tırın dorsesinden yola düşen elektrik trafosundan sızan yağ nedeniyle  kaza meydana gelen kazada2 otomobil çarpıştı, 1 otomobilde şarampole devrildi, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, sürücüsü öğrenilemeyen seyir halindeki 79 DS 487 plakalı tırın dorsesinde bulunan elektrik trafosu, Adıyaman- Gölbaşı Karayolu Börgenek Köyü yakınlarında yola düştü.

Karayoluna düşen trafodan yola yağ sızdı. Kayganlaşan yolda Osman Ç. idaresindeki 34 FS 5080 plakalı otomobil kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Otomobilde bulunan İlhan Ç. ile Mustafa D. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından il merkezinde bulunan bir özel hastaneye kaldırıldı.

Diğer kaza da ise, kayganlaşan yolda İsmet K. idaresindeki KR 939 plakalı otomobil ise plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir başka otomobille çarpıştı. Kaza da maddi hasar meydana geldi.

Trafik polis ekipleri ile jandarma ekipleri yolda geniş güvenlik önlemleri alırken karayollarına bağlı ekipler ise yola kum serperek kayganlaşmayı önledi.

Polis ve jandarma ekipleri  kazaya neden olan tır sürücüsün yakalanması için çalışma başlattı.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha