Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kısıtlamadan dolayı evlerinden çıkamayan çocuklara balon ve bayrak dağıtarak bayramlarını kutladı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle ülkemizde de alınan tedbirler doğrultusunda kısıtlamaların olduğunu ve çocukların ikinci kez 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını evlerinde geçirdiklerini ifade eden polis ekipleri, "Koronavirüs tedbirleri kapsamında çocuklarımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını evlerinde geçirmek zorunda kaldıkları için bizler de evlerinden çıkamayan çocuklarımızın bu günde mutluluklarına bir nebze de olsa katkı sağlamak için Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak böyle bir uygulama yaparak çocuklarımızı sevindirmek istedik. Tüm cadde ve sokakları dolaşarak çocuklara balon ve bayrak dağıtarak bayramlarını kutladık."diye ifade etti.

Polisler tarafından dağıtılan balonları gören çocuklar ise mutluluktan ne yapacaklarını şaşırdı. Bazı çocuklar ise bahçelerinden topladıkları çiçekleri polis amcalarına takdim ederek gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha