Adıyaman'da inşaatlarda boyacılık yapan İsmail Bulun, Sümerevler Mahallesi’nde kurulan semt pazarında seyyar tezgah açan bir satıcıdan 350 TL'ye 2 bidon zeytinyağı aldı. Her biri 17 litre olan plastik bidonları eve götüren Bulun, kutulardan birisini açtığında zeytinyağı yerine su olduğunu görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Su dolu bidonları alarak yeniden pazara dönen Bulun, seyyar satıcıya ulaşamadı. Burada da diğer kutuyu da açarak içerisinde zeytinyağı yerine su dolu olduğunu etrafındakilere gösteren Bulun, dolandırıldığını anlayarak durumu polise bildirdi.

Yapılan ihbarla pazar yerine gelen polis ekipleri, Bulun ve çevredekilerin bilgisine başvurup seyyar satıcının kimliğinin belirledi. Polis dolandırıcının yakalanması için çalışma başlattı.

"2 kutuya 350 lira ödedim"

İsmail Bulun, pazardan zeytinyağı diye aldığı bidonları eve gittiğinde açtığında içinde su olduğunu görünce şoke olduğunu belirterek, şunları dile getirdi:

"Pazarda dolaşırken zeytinyağı satıldığını gördüm. Burada bir kutudaki zeytinyağını bize gösterdi ve kaliteli olduğunu söyledi. Daha sonra pazarlık ile 2 kutu zeytinyağını 350 liraya aldım. Eve götürüp baktığımda bidonlardan zeytinyağı yerine su çıktı. Tekrardan pazara geldiğimde adamın yerinde olmadığını görünce polisi arayarak şikayetçi oldum." dedi.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha