Dün akşam Karapınar Mahallesi'nde bulunan mezarlıkta kadın çığlıkları ses ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından mezarlıkta yaptıkları kontrolde olumsuzlukla karşılaşmazken ekipler olay yerinden ayrıldı.

Görevliler tarafından yapılan incelemede mezarlıkta bir olumsuzluk olmadığı görüldü.

-"BURAYA KADIN GELMEZ GECE VAKTİ KADININ NE İŞİ VAR"

Mezarlık çevresinde işyerleri ve konutların olduğunu belirten Kadir Dicle, "Aslı astarı yoktur. Herkes duyduğuna hemen inanmasın söylentiler çok kulaktan dolma bilgide çok, biz yıllardır buradayız kadın sesi, çocuk sesi, çığlıktı falan duymadık. Ya içmiştir gelmiştir gaipten sesler duyuyordur, yada ruh hastasıdır. Her delinin attığı taşı kuyudan çıkartılamaz. Buraya kadın gelmez gece vakti kadının ne işi var burada artı burada organize sanayi var yan tarafta binalar var. İllaki bir karı koca kavga eder illaki bir araç geçer buradan içinde bağırırlar bunların çığlığını mezarlığa yansıtamazsın ölen insan nasıl konuşacak?."dedi.

-"BAĞIRTI SES DUYMADIK ÖYLE BİRŞEYE RASTLAMADIK"

 Yıllardır esnaflık yaptıklarını ve böyle bir şey ile karılaşmadıklarını belirten Bülent Tekin ise,"Biz yıllardır burada esnafız biz böyle bir ses duymadık. Burada organize var, konutlar var bir bağırtı ses duymadık öyle birşeye rastlamadık. Öyle bir şey yok tamamen kulaktan duyma kendi kendine maksat polisi meşgul etmek burada biz bir şey duymadık görmedik."şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha