Geçtiğimiz hafta cuma günü muhtarlık seçimi ve kaçak kazı nedeniyle aralarında husumet bulunan Göğüs ve Gözel aile fertleri Kahta’ya bağlı Doluca köyü yakınlarında karşılaştı.

Taraflar arasında kaçık kazı ihbarı nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, iki aile fertlerinin telefonla aradığı yakınlarının da gelmesiyle silahlı kavgaya dönüştü.

Kavgada olay yerinde ve hastanede yaşamını yitiren Mehmet Göğüs, İbrahim Göğüs, İbrahim Göğüs ve Yusuf Göğüs'ün cenazeleri, kılınan cenaze namazlarının ardından Çamdere Köyü Mezarlığı'nda yan yana defnedildi.

Aynı kavgada hayatını kaybeden Mehmet Gözel ile Mustafa Gözel'in cenazeleri ise Çamdere köyüne 2 kilometre uzaklıktaki mezrada bulunan mezarlıkta toprağa verildi. Kavgada yaralanan 4 kişinin ise tedavisi dürdüğü öğrenildi.

12 kişi tutuklandı

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen soruşturma kapsamında kavgayla bağlantısı olduğu öne sürülen 12 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 12 şüpheli İl Jandarma Komutanlığı'ndaki ifadelerinin ardından çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tedavisi devam eden 4 kişinin ise ifadesine ise taburcu olduktan sonra başvurulacağı öğrenildi.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :

Kaynak: pha